Μελέτη - Σχεδιασμός
||| |||

Μελέτη - Σχεδιασμός

Εκεί που ξεκινούν όλα

Πρώτα σας γνωρίζουμε, σας ρωτάμε, σας ακούμε. Μετά από κοινού αποφασίζουμε πώς θα κινηθούμε. Είτε πρόκειται για μια νέα κατασκευή είτε για ένα έργο ανακαίνισης, είναι η πρώτη συνάντηση που παίζει πρωταρχικό ρόλο στο να ορίσουμε τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε. Μαζί συζητάμε τον προϋπολογισμό του έργου, αξιολογούμε τις πιθανές επιλογές, χαράσσουμε τις κατευθυντήριες γραμμές. Και πάμε μαζί να κάνουμε πράξη τα όνειρά σας.  

Αρχικός σχεδιασμός

Στην Artia δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όλα τα στάδια της κατασκευαστικής διαδικασίας, ξεκινώντας από τον αρχικό σχεδιασμό.Παρέχουμε οι ίδιοι κορυφαίες αρχιτεκτονικές υπηρεσίες,βασίζοντας τις προτάσεις μαςστην καινοτομία καιτις νέες τεχνολογίες υλικών. Πορευόμαστε με βάση τις θεμελιώδεις αρχές της επιστήμης μας. Δίνουμε την απαιτούμενη έμφαση στην ασφάλεια, την υψηλή αισθητική, το ξεχωριστόdesign, τη λειτουργικότητα και τη βιοκλιματική λειτουργία. Στην περίπτωση ωστόσο που έχετε έτοιμα σχέδια, τα εξετάζουμε και ερχόμαστε σε επαφή με τον αρχιτέκτονάσας, ὀνταςπάντα πρόθυμοι να εργαστούμε με τον επαγγελματία που θα μας υποδείξετε. Είτε λοιπόν αναλαμβάνουμε οι ίδιοι τον σχεδιασμό είτε ενεργούμε ως σύμβουλοι του αρχιτέκτονα της επιλογής σας, είμαστε έμπρακτοι υποστηρικτές της ομαδικής εργασίας. Αυτό το οφείλουμε κυρίως στην ποιότητατης αρχιτεκτονικής μας ομάδας. Ταλαντούχοι επαγγελματίες με πάθος και όραμα, πάντα πρόθυμοι να μοιραστούν την τεχνογνωσία και να προσφέρουν την πολύτιμη συμβολή τους, καθ' όλη τη διάρκεια της σχεδιαστικής διαδικασίας και στονβαθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες της εκάστοτε ομάδας έργου.   Διατηρώντας έναν ενεργό ρόλο απότην αρχή, συμβάλουμε στον καθορισμό του προϋπολογισμού και τον βέλτιστοπροσδιορισμό των τεχνικών προδιαγραφών και του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.  

Προμελέτη

Μετά την αρχική διαβούλευση, προχωράμε στον σχεδιασμό των χώρων. Σας παρουσιάζουμε τα σχέδια, τα οποία εξετάζουμε μαζί και αναλύουμε λεπτομερώς για να βεβαιωθούμε ότι οι προτεινόμενοι χώροι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Όλα αυτά, πάντα σε διαρκή αντιστοίχιση με τον προϋπολογισμό, προκειμένου να είμαστε βέβαιοι ότι παραμένουμεσύμφωνοι με τους προκαθορισμένους στόχους του έργου. 

Τελικός σχεδιασμός & προδιαγραφές

Στη φάση της ολοκλήρωσηςτου σχεδιασμού, με την ομάδα μας σταθερά στο πλευρό σας, έρχεστε σε επαφή με προμηθευτές προκειμένου να επιλεχθούν τα υλικά και τα προϊόντα φινιρίσματος. Η άνθρωποί μας, σε ρόλο συντονιστικό και συμβουλευτικό, εξετάζουν τις επιλογές, εξηγούν τις ισχύουσες εναλλακτικές λύσεις και διασφαλίζουν ότι όλες οι προτάσεις είναι σύμφωνες με τον προϋπολογισμό και επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα. 

Συνεργατικός Σχεδιασμός

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ζει κανείς σε ένα μέρος που τον εμπνέει. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι ο χώρος που διαμορφώνουμε για εσάς είναιακριβώς όπως τον οραματίζεστε. Συνδυάζοντας υψηλά κατασκευαστικά πρότυπα και προηγμένο σχεδιασμό με ασφάλεια, καινοτομία και λειτουργικότητα, τα έργα μας προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες επιθυμίες σας και ανταποκρίνονται με τον ικανοποιητικότερο τρόπο στις ανάγκες του δικού σας τρόπου ζωής και μόνο.Μέσα στα χρόνια, έχουμε αναπτύξειένα ολοκληρωμένοδίκτυο συνεργαζόμενων επαγγελματιών του κλάδου, για να μπορούμε να σας παρέχουμε ολιστικές λύσεις.Ως βασικός ενορχηστρωτής της ομάδας έργου, φροντίζουμε να λαμβάνονται πάντα οι καταλληλότερες αποφάσεις, να εφαρμόζουμε τις κατευθύνσεις της ομάδας σχεδιασμού, παραμένοντας συμμορφωμένοι με τις χρονικές προθεσμίες και τον προϋπολογισμό. Γνωρίζουμε ότι σε κάθε χώρο είναι οι μικρές αισθητικές λεπτομέρειες που συχνά κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Είμαστε δίπλα σας με τη δέσμευση να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και να βοηθήσουμε στην επιλογή των καταλληλότερων υλικών: από πλακίδια, υδραυλικές εγκαταστάσεις, κουφώματα, φωτιστικά, μέχρι τους πάγκους και τα ντουλάπια της κουζίνας, τα χρώματα, το ύφος και τον σχεδιασμό των επίπλων, λαμβάνετε όλη την απαραίτητη καθοδήγηση για να είστε σίγουροι ότι ο παραδοτέος χώρος, θα είναι όπως ακριβώς τον ονειρευτήκατε: άριστος, από κάθε άποψη.  

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.