Η Εταιρία

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Είμαστε η ARTIA, μια σύγχρονη κατασκευαστική εταιρεία με μεγάλη ιστορία. Ο καλύτερος τρόπος να συστηθούμε είναι μέσα από τα έργα μας. Από το 1962 που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα, έχουμε υπογράψει περισσότερες από 1.000 κατασκευές. Μα δεν είναι οι αριθμοί που μετράνε για εμάς. Είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτούς. Εκείνοι που μας εμπιστεύτηκαν. Εκείνοι που μας επέλεξαν για να δημιουργήσουμε χώρους για να στεγάσουν τα όνειρά τους, προσωπικά ή επαγγελματικά.Οικιστικά κτίρια, ιδιωτικές κατοικίες, βιομηχανικά κτίρια, γραφειακοί χώροι, ξενοδοχειακές μονάδες, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης, καθώς και δημόσια έργα, συμπεριλαμβάνονται στο εκτενές μας portfolio. Το φάσμα υπηρεσιών μας είναι μεγάλο και καλύπτει όλα τα στάδια της κατασκευαστικής διαδικασίας: από τον αρχικό σχεδιασμό και την έκδοση άδειας, την κατασκευή και πιστοποίηση, έως τη μετέπειτα συντήρηση και διαχείριση του ακινήτου.Διαθέτουμε ουσιαστική τεχνογνωσία, εργαζόμαστε με βάση υψηλά ηθικά πρότυπα, μένουμε σταθερά προσηλωμένοι στις ανάγκες και τα χρονοδιαγράμματα των πελατών μας και επιδιώκουμε να κρινόμαστε από την αποτελεσματικότητα των έργων που υπογράφουμε.  Άλλωστε, ο πυρήνας της ARTIA είναι ακριβώς αυτός που υποδηλώνει και το όνομά της: η σταθερή και απαρέγκλιτη προσήλωση στις αξίες της ακεραιότητας, της αριστείας, της υπεροχής.

customers

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Τα ηθικά μας θεμέλια είναι οι αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα λειτουργίας μας· ο δικός μας ορισμός της κατασκευαστικής αρτιότητας. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα, οι ίδιες αξίες χαρακτηρίζουν την εταιρική μας κουλτούρα και αφήνουν το αποτύπωμά τους στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Αυτές είναι:

Μέριμνα για τον άνθρωπο: Η ευημερία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος είναι προτεραιότητά μας. Εργαζόμαστε με σύστημα, προωθώντας «πράσινες» λύσεις και φροντίζοντας για το συλλογικό καλό.   

Δράση με ήθος και με διαφάνεια: Η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και η συνεργασία είναι το τρίπτυχο πάνω στο οποίο θεμελιώνουμε την επιχειρηματική μας κουλτούρα.  

Απρόσκοπτη εξέλιξη: Υπερέχουμε σε ό, τι κάνουμε και μοιραζόμαστε με προθυμία την τεχνογνωσία μας. Χτίζουμε εποικοδομητικές σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προσφέροντας πάντα τις αρτιότερες λύσεις.  

Δέσμευση στους πελάτες: Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας. Κατανοούμε σε βάθος τις ανάγκες τους και τις εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  

Προσήλωση στην ποιότητα: Μιλάμε με τα έργα μας. Έχουμε πάθος με την τελειότητα και κάνουμε τη δουλειά μας, από την αρχή ως το τέλος, με τον τρόπο που υποδηλώνει το όνομά μας: άρτια.  

ΤO OΡΑΜΑ ΜΑΣ  

Να συνδέσουμε το όνομά μας με την κατασκευαστική αρτιότητα, υπογράφοντας μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων, βιώσιμων οικιστικών και εμπορικών έργων, προορισμένων για απαιτητικούς πελάτες που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το βέλτιστο. 

Ο σκοπός μας:

Να καλύπτουμε τις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Μέσα από καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις, εξασφαλίζουμε την ποιοτική διαβίωση τόσο των ίδιων, όσο και των επόμενων γενεών.  

Η αποστολή μας:

Να δημιουργούμε σύγχρονους, καινοτόμους και λειτουργικούς χώρους διαβίωσης, μέσα στους οποίους οι πελάτες μας μπορούν να ευημερήσουν, αφήνοντας παράλληλα θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινότητα και τον πλανήτη.  

 

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους

Τι μαρτυρά το πελατολόγιό μας για εμάς; Το γεγονός ότι αυτές οι κορυφαίες εταιρείες μάς επέλεξαν για τις κατασκευαστικές τους ανάγκες αποδεικνύει ότι έχουμε κερδίσει το στοίχημα της αξιοπιστίας και της κατασκευαστικής υπεροχής που έχουμε βάλει από το ξεκίνημά μας. Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη τους. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε με αμείωτο ζήλο να χτίζουμε σχέσεις διαφάνειας και αμοιβαίας εκτίμησης μαζί τους και με όποιον μας επιλέγει.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Μαζί, αγγίζουμε την κορυφή

Είναι το ανθρώπινο δυναμικό που δίνει στην Artia τη μοναδική της δυναμική. Δίχως την πολύτιμη συμβολή των ανθρώπων μας, το σημαντικότερο ίσως κεφάλαιο της εταιρείας μας, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που είμαστε σήμερα. 

Χάρη στην ομάδα των ταλαντούχων επαγγελματιών που στελεχώνουν την ομάδα μας, το όραμά μας αποκτά «ψυχή» και γίνεται πράξη με τον αρτιότερο δυνατό τρόπο.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, υπηρετώντας τις αξίες μας και συμβάλλοντας στην επίτευξη κάθε στόχου. Αυτή είναι η ομάδα που μας κάνει περήφανους καθημερινά.

Αθανάσιος Τσιώτας

MA, Msc',s.  Architecture UTH

Κωνσταντίνος Παλούμπης

Architect

Ιωάννα Δαμασκηνού

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

Ολυμπία Τζιμαράκα

Buisness Development & Marketing Manager