Ιδιωτικά

Οικιστικά συγκροτήματα

Οικιστικά συγκροτήματα

Το σημαντικότερο μέρος του κόσμου είναι το σπίτι μας. Στην Artia δεσμευόμαστε να του δώσουμε τη μορφή που ονειρεύεστε. Με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες σας, αναπτύσσουμε οικιστικά έργα απόλυτα εναρμονισμένα στον δικό σας τρόπο ζωής. Ενεργώντας με αξιοπιστία και υποδειγματικό  επαγγελματισμό συνθέτουμε το σκηνικό όπου εκτυλίσσεται η πιο σημαντική ιστορία: η ζωή σας.

Παρακάτω παρουσιάζεται μία επιλογή από οικιστικά έργα που κατασκευάστηκαν από εμάς.

Εργασιακοί Χώροι

Εργασιακοί Χώροι

Στον χώρο εργασίας περνάμε μεγάλο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Είναι σπουδαίο λοιπόν ο χώρος αυτός να εμπνέει, να προάγει την παραγωγικότητα και τη συγκέντρωση. Στην Artia εργαζόμαστε σκληρά για να εργάζεστε αποτελεσματικά, διαμορφώνοντας καλαίσθητους και λειτουργικούς χώρους, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας επιτυχούς και ισορροπημένης επαγγελματικής ζωής.  Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά έργα μας.

Καταστήματα

Καταστήματα

Κατά την επίσκεψη σε ένα κατάστημα, στόχος είναι να εξασφαλίζεται η βέλτιστη αγοραστική εμπειρία για τον πελάτη. Ο ρόλος μας είναι να διαμορφώνουμε χώρους που… ξεχωρίζουν στην πρώτη ματιά. Λειτουργικά και ευχάριστα καταστήματα που ενισχύουν τη διάθεση αγορών και προσφέρουν κίνητρα επαναληπτικών επισκέψεων. Αυτά είναι κάποια από τα καταστήματα λιανικής για τα οποία είμαστε περήφανοι.

Τουριστικά Καταλύματα

Τουριστικά Καταλύματα

Ο τουρισμός είναι ένα οικονομικό φαινόμενο μεγάλης σημασίας. Το στοίχημα λοιπόν μιας αληθινά ιδιαίτερης εμπειρίας διαμονής κερδίζεται στη λεπτομέρεια. Στην Artia διαμορφώνουμε σύγχρονα τουριστικά καταλύματα, που ανάγουν τη φιλοξενία σε επιστήμη. Συνθέτουμε ιδιαίτερα σκηνικά που υποδέχονται τους σύγχρονους ταξιδιώτες εκεί που επιθυμούν να βρίσκονται.

Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

Είναι σπουδαίο να δίνει κανείς νέα πνοή σε παλιούς χώρους! Μια κίνηση μεγάλης σημασίας, που αφενός επιμηκύνει τη ζωή του ακινήτου και αφετέρου βελτιώνει την ανθρώπινη εμπειρία.  Στην Artia υλοποιούμε ανακαινίσεις σε κάθε τύπου οικήματα, σπίτια, οικοδομές, εργασιακούς χώρους και τουριστικά καταλύματα, ανανεώνοντας την εικόνα τους και δίνοντάς τους νέα ζωή.

Αρχιτεκτονική Μελέτη & Φωτορεαλισμός

Αρχιτεκτονική Μελέτη & Φωτορεαλισμός

Θεωρητικά έργα,

Έργα υπό μελέτη,

& Παραγωγή φωτορεαλισμού.