Ανακαίνιση
||| |||

Ανακαίνιση

Νέα πνοή στον χώρο

Το να δίνουμε νέα πνοή σε παλιούς χώρους είναι μια από τις αγαπημένες μας προκλήσεις.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στον κατασκευαστικό κλάδο μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε επίπεδο ανακαίνισης, κάνοντας τη δουλειά μας όπως υποδηλώνει το όνομά μας: άρτια.

Μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία που μας χαρακτηρίζει συνολικά, εφαρμόζουμε τις ίδιες αρχές στα έργα βελτίωσης σπιτιών ή εργασιακών χώρων μεγάλης και μικρότερης κλίμακας. Στόχος μας είναι για μια ακόμη φορά η επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος από κάθε άποψη: αισθητικής, λειτουργίας και κόστους.

Οι υπηρεσίες ανακαίνισης καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις οικιστικών κτιρίων - οικοδομών και ιδιωτικών κατοικιών, βιομηχανικών χώρων και γραφείων, εμπορικών καταστημάτων, τουριστικών καταλυμάτων καθώς και δημόσιων κτιρίων. Τα projects που αναλαμβάνουμε αφορούν σε ένα ευρύτατο πεδίο εργασιών: Από την  ανακαίνιση ολόκληρων χώρων ή επιμέρους τμημάτων τους, τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρολογικού υλικού, την αλλαγή κουφωμάτων, την κατεδάφιση και την αποξήλωση, την ενεργειακή αναβάθμιση, δεν υπάρχει ζητούμενο που να μην βρίσκει το έδαφος για την άριστη υλοποίησή του. 

Για μια ακόμη φορά, κάθε εργασία προϋποθέτει την άριστη συνεργασία με κάθε πελάτη μας, μαζί σας. Επιδιώκουμε να κατανοήσουμε πλήρως εσάς, τις προσωπικές σας επιθυμίες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μαζί καταλήγουμε στη νέα αρχιτεκτονική μελέτη, ορίζουμε τον προϋπολογισμό και διαμορφώνουμε το βέλτιστο πλάνο με σαφές χρονοδιάγραμμα. Μαζί δημιουργούμε τον χώρο σας, πάλι από την αρχή.

 

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»

Σε μια εποχή που ηπράσινη ανάπτυξη αποτελεί μονόδρομο στη βιωσιμότητα, το «Εξοικονομώ –Αυτονομώ» είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας σας. Το πρόγραμμα προϋποθέτει ότι πρόκειται για την κύρια κατοικία και στοχεύει στην ενεργειακή της αναβάθμιση, με τη χρήση νέων τεχνολογιών που χτίζουνένα “Εξυπνο σπίτι”.

Σαν ωφελούμενοι, έχετε οικονομικά κίνητραγια να προβείτε σε σημαντικές παρεμβάσεις που μπορούν να θωρακίσουν το ακίνητό σας, οδηγώντας παράλληλα σε εντυπωσιακή μείωση της ενεργειακής δαπάνης.

Είτε πρόκειται για ιδιωτική κατοικία είτε για ολόκληρα οικιστικά συγκροτήματα, το πρόγραμμα μπορεί να εφαρμοστεί εξίσου, δίνοντας την ευκαιρία σε ιδιοκτήτες ακινήτων να ενισχύσουν τη βιοκλιματική λειτουργία των οικημάτων, επωφελούμενοι σημαντικά από την ενέργεια.

Στην Artia αξιοποιούμε την εκτεταμένη μας εμπειρία σε βελτιωτικές παρεμβάσεις σε παλιά κτίρια, έχοντας στο ενεργητικό μας μια ευρεία γκάμα σχετικών εργασιών: από θερμομόνωση όψεων, οροφής και δώματος, μέχρι αντικατάσταση κουφωμάτων.

Αν λοιπόν η κύρια κατοικία σας είναι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας, ενεργήστε έξυπνα! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να την αναβαθμίσετε και διασφαλίστε μέγιστο οικονομικό όφελος, με έναν ικανό και αξιόπιστο συνεργάτη στο πλευρό σας. Την Artia.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.