Κατασκευή
||| |||

Κατασκευή

Κατασκευάζοντας κόσμους

Κατασκευάζω σημαίνει «δομώ», «δίνω σχήμα», «μορφοποιώ». Και κατά μία έννοια «αλλάζω τον κόσμο». Στην Artia κατανοούμε τη δύναμη αυτής της διατύπωσης. Γνωρίζουμε τη δυναμική του κατασκευαστικού κλάδου.  Είναι συνειδητή μας απόφαση, μέσω της δουλειάς μας, να αλλάζουμε τον κόσμο προς το καλύτερο. Να επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα όχι μόνο για τους πελάτες μας, αλλά για κάθε μας συνάνθρωπο, για ό,τι μας περιβάλλει.  

Η γκάμα κατασκευαστικών υπηρεσιών που παρέχουμε είναι ιδιαιτέρως εκτεταμένη: από οικιστικά κτίρια, ιδιωτικές κατοικίες, βιομηχανικούς χώρους και γραφεία, μέχρι εμπορικά καταστήματα, τουριστικά καταλύματα, δημόσια κτίρια και τεχνικά έργα. Επιπλέον, καλύπτουμε κάθε στάδιο, ξεκινώντας από τον εντοπισμό του ακινήτου, τον σχεδιασμό, την κατάρτιση προϋπολογισμού, τη χρηματοδότηση, την κατασκευή και τη μετέπειτα διαχείριση.

Διαθέτουμε περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των κατασκευών, μέσα στα οποία έχουμε εργαστεί τόσο με ιδιώτες επενδυτές, όσο και με τον δημόσιο τομέα. Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας αποτελεί σήμα κατατεθέν του τρόπου με τον οποίο εργαζόμαστε, ενώ μας χαρακτηρίζουν η αξιοπιστία, η τήρηση αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, η σωστή διαχείριση κόστους και η προσήλωση στην ποιότητα.

Στο επίκεντρο όλων αυτών βρίσκεστε πάντα εσείς. Για να οικοδομήσουμε τον κόσμο που ονειρεύεστε, χτίζουμε πρώτα και κύρια μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης μαζί σας. Ζητούμε την ενεργό σας συμμετοχή σε κάθε στάδιο, γιατί κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αφορά πρώτα και καλύτερα εσάς. Μαζί εντοπίζουμε τις λεπτομέρειες που οδηγούν στο μέγιστο επίπεδο ικανοποίησής σας. Μαζί παράγουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα, εξοικονομούμε χρόνο, μειώνουμε τα κόστη, μηδενίζουμε τους κινδύνους από τα αρχικά στάδια του σχεδιασμού. Μαζί θεμελιώνουμε σήμερα τα έργα του αύριο. 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.