Εργασιακοί Χώροι

Στον χώρο εργασίας περνάμε μεγάλο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Είναι σπουδαίο λοιπόν ο χώρος αυτός να εμπνέει, να προάγει την παραγωγικότητα και τη συγκέντρωση. Στην Artia εργαζόμαστε σκληρά για να εργάζεστε αποτελεσματικά, διαμορφώνοντας καλαίσθητους και λειτουργικούς χώρους, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας επιτυχούς και ισορροπημένης επαγγελματικής ζωής.  Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά έργα μας.

Γραφεία VELTIO

Ένας εργασιακός χώρος, ο οποίο βασίζεται στην μινιμαλ βιομηχανική αισθητική του κτιρίου, δημιουργώντας παράλληλα χώρους γεμάτους ζωή και χρώμα, κατάλληλους για δημιουργική εργασία και παραγωγικότητα. Με λευκές επιφάνειες, σωστό ζεστό φωτισμό, και στοχευμένες τοποθετήσεις του χρώματος, δημιουργείται ο τέλειος χώρος για εργασία. Χαρακτηριστική είναι η χρήση του βιομηχανικού δαπέδου από πατητή τσιμεντοκονία, η οποία δίνει την βιομηχανική αισθητική του μοντέρνου.

Περισσότερα

Γραφεία RSL

Ένας εργασιακός χώρος για μια εταιρία ένδυσης, που απαιτεί υψηλή αισθητική. Οι εργασιακοί χώροι διαμορφώνονται σε έναν μινιμαλ καθαρό χώρο που πρεσβεύουν τα μαύρα στοιχεία με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή και μοντέρνα αισθητική του χώρου. Σημαντικό στοιχείο είναι η καμπυλόμορφη πασαρέλα από εμφανές ξύλο σε φυσική απόχρωση.

Περισσότερα