Οικιστικά συγκροτήματα

Το σημαντικότερο μέρος του κόσμου είναι το σπίτι μας. Στην Artia δεσμευόμαστε να του δώσουμε τη μορφή που ονειρεύεστε. Με απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες σας, αναπτύσσουμε οικιστικά έργα απόλυτα εναρμονισμένα στον δικό σας τρόπο ζωής. Ενεργώντας με αξιοπιστία και υποδειγματικό  επαγγελματισμό συνθέτουμε το σκηνικό όπου εκτυλίσσεται η πιο σημαντική ιστορία: η ζωή σας. Παρακάτω παρουσιάζεται μία επιλογή από οικιστικά έργα που κατασκευάστηκαν από εμάς.

Οικιστικό κτίριο στην Αιγαίου

Ένα έργο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Ένα οικιστικό συγκρότημα, που συνδυάζει την σύγχρονη αισθητική της αστικής αρχιτεκτονικής της περασμένης δεκαετίας, καθώς και την μινιμαλιστική απλότητα του λευκού με τις αρχιτεκτονικές προεξοχές των εξωστών.

Περισσότερα

Οικιστικό κτίριο στη Νέα Κρήνη

Ένα οικιστικό συγκρότημα  στην Νέα Κρήνη της Θεσσαλονίκης. Μια γωνιακή οικοδομή που διαμορφώνεται ως ένα περίτεχνο αρχιτεκτονικό παιχνίδι μεταξύ του κύριου όγκου και των λευκών εξωστών.

Περισσότερα

Διαμέρισμα στην Αριστοτέλους

Η εταιρία μας ανέλαβε την κατασκευή και ανακαίνιση ενός διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης, στο Καπάνι. Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, χώρος, με προσεγμένες λεπτομέρειες και φινιρίσματα, καθώς και εκλεπτυσμένο design που συνδυάζει minimal επιρροές και σκανδιναβική λεπτομέρεια.

Περισσότερα